گیرهای مبتنی بر آلارم راه دور از طریق خطوط تلفن ثابت:
در این سیستم ها گیرها علاوه بر به صدا در آوردن آزیر و هشدار محلی برای فراری دادن سارقین، اقدام به تماس با شماره تلفن های ذخیره شده در تلفن کننده خط ثابت خود می نمودند. مشکل این نسل از گیر ها در سهولت قطع خطوط تلفن ثابت توسط سارقین بود. هنوز از این نوع گیرها به دلیل ارزان قیمت بودن در مراکز شهری پر جمعیت استفاده میشود. انواع مارک گیر اماکن کلاسیک و گیر اماکن فایروال و گیر اماکن فایو استار دارای چنین تجهیزاتی هستند.

 


انواع گیر اماکن بی سیم:
در سیستم گیر اماکن باید سنسورها به پنل مرکزی متصل شده و هشدار را به این پنل ارسال نمایند. سپس وظیفه پنل مرکزی (سانترال مرکزی) گیر اماکن می باشد که نسبت به هشدار دریافتی عکس العمل نشان داده و آژیر و هشدار محلی، و آلارم راه دور را ارسال نماید. برای اتصال سنسورها به گیر از سیم ها دو زوج و چهار زوج استفاده می شود. اگر برای سیم کشی گیر لوله های توکار در نظر گرفته نشده باشد، سیم کشی باید به صورت روکار انجام شود. بسیاری از اماکن مانند منازل و فروشگاه هایی که به زیبایی و دکوراسیون داخلی خود حساس می باشند ترجیح میدهند از سیم کشی روکار استفاده نکنند. تکنولوژی بی سیم وایرلس کمکی جهت اتصالات در چنین سیستم هایی می باشد. در این تکنولوژی به جای استفاده از سیم و کابل، سنسورها و بقیه تجهیزات گیر به صورت وایرلس به سانترال مرکزی متصل می گردند. دو فرکانس ۳۱۵ و ۴۳۳ مگا هرتز کد شده رایج ترین باندهای فرکانسی مورد استفاده در چنین سیستم هایی می باشند.

 


دو مشکل چنین سیستم هایی عبارتند از:
• تمام شدن شارژ باطری تجهیزات بی سیم
• احتمال ایجاد نویز و پارازیت بر روی فرکانس رادیویی سیستم و اختلال در عملکرد سیستم.

 

انواع گیر اماکن سیم کارتی:
از آنجایی که قطع خطوط تلفن ثابت بسیار ساده است و همچنین بعضی مناطق دسترسی به این خطوط تلفنی ندارند، در نتیجه انواع گیر سیمکارت خور به بازار ارائه شده اند. یک گیر سیمکارتی می تواند علاوه بر هشدار بر روی خط تلفن ثابت، از طریق خطوط تلفن همراه اقدام به ارسال هشدار پیامکی و یا هشداری تماسی به مسئولین مکان مورد سرقت بپردازند. تنها مشکل چنین سیستم هایی وجود دستگاه هایی است که قادر به پارازیت بر روی خطوط تلفن همراه به صورت محلی می باشند است. انواع گیر کلاسیک (تلفن کننده سیمکارتی کلاسیک) و گیر فایروال سیمکارتی و گیر فایو استار سیمکارتی از این دسته می باشند.


سیستم های گیر اماکن تحت شبکه:
انواع گیر اماکن تحت شبکه قابلیت تحت شبکه بودن و استفاده از آدرس های آی پی را به دو صورت دارا می باشند:
• استفاده از بستر شبکه برای ارتباطات داخلی بین تجهیزات گیر اماکن تحت شبکه هوشمند
• ارتباط راه دور تحت شبکه برای ارسال آلارم راه دور بر روی بستر شبکه و وب
برای ارتباطات شبکه ای بین تجهیزات، باید تجهیزات گیر از نوع تحت شبکه بوده و قابلیت اتصال به شبکه را دارا باشند. برای ارتباط شبکه راه دور، معمولا یک ماژول تحت شبکه قابل گسترش برای سانترال مرکزی وجود دارد. از این نوع گیر های تحت شبکه برای تجمیع با سیستم های هوشمند ساختمانی استفاده میشود و امکان مدیرت و مانیتوریگ مجتمع راه دور را برای کاربران فراهم می آورد. انواع گیر اماکن پارادوکس که دارای چنین تجهیزات پیشرفته ای می باشند. گیر پارادوکس و برخی دیگر از برندهای پیشرو در زمینه سیستم های حفاظتی از تولید کنندگان مطرح تجهیزات حفاظتی تحت شبکه می باشند. انواع گیر کلاسیک ، گیر فایروال و گیر فایو استار فاقد چنین تجهیزاتی می باشند.

 

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر 24مراجعه کنید

دزدگیرهای مبتنی بر آلارم راه دور از طریق خطوط تلفن ثابت

گیر ,شبکه ,اماکن ,سیستم ,تلفن ,تحت ,گیر اماکن ,تحت شبکه ,می باشند ,راه دور ,خطوط تلفن ,انواع گیر اماکن ,انواع گیر کلاسیک , انواع گیر اماکن

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


شاپی انلاین دانلود365 مطالب اینترنتی viptour bi30588 سورس فروشگاه رایگان اندروید استودیو shararehblog مطالب اینترنتی مشاوره خانواده تلفني اینجا همه چی هست
دزدگ